Varför Kubikskolan?

Samhället behöver naturvetare. På Kubikskolan uppmuntras du att fördjupa dina kunskaper i matematik och naturvetenskap samtidigt som du utvecklar dina förmågor att tänka kreativt. Du stöttas, coachas, uppmuntras och vägleds av engagerade och kompetenta pedagoger genom hela din skolgång. Vi har hög personaltäthet och du kan känna dig trygg på Kubikskolan. Vi strävar efter att du får en balanserad personlig utveckling. Därför kombinerar vi ett ambitiöst lektionsarbete med studiebesök, sportaktiviteter och kulturella upplevelser. Med tät föräldrakontakt och daglig återkoppling får du en stadig grund för fortsatta studier.

Din skola. Hela vägen!

Kubikskolans F-5 präglas av en trygg och lugn atmosfär. Här möts du av glada, nyfikna och vetgiriga barn. Personaltätheten är hög och du har alltid en vuxen nära till hands. Klassrummen är stora, fräscha och välförsedda med såväl traditionell som modern utrustning. Vår skolgård omges av grönska och fina parkområden.
Om dina föräldrar arbetar eller studerar är du välkommen till vårt fritids som är öppet från 07.00 till 17.00. Där tar vuxna som du känner från din skoldag hand om dig, hjälper dig med läxor eller ser till att du får någon genomtänkt utmaning inomhus eller ute.

På Kubikskolans 6-9 arbetar vi för att du ska nå dina individuella mål. Kubikskolan passar dig som är vetgirig och ambitiös och som gillar att lära dig nya saker. Vi vill att du ska ha kunskaper för gymnasiets teoretiska program samtidigt som vi stöttar dig för att balansera studierna med fritiden. Tillsammans hittar vi de smartaste lösningarna för att du ska utvecklas till din fulla potential.